Ik heb de opleiding AVION, audiovisuele vorming in het onderwijs en de vakopleiding Video via de SKVR in Rotterdam gevolgd . Daarnaast ben ik nauw betrokken geweest bij de oprichting van Theater Eskalibur, een theatergezelschap voor mensen met een verstandelijke beperking. Ik heb de diverse producties van dit bijzondere gezelschap gefotografeerd .
Ook ben ik gespecialiseerd in het maken van korte videoproducties. Ik maak videoproducties voor diverse zorginstellingen, onderwijsinstellingen en andere organisaties. Daarbij zijn mensen een voor mij een onuitputtelijke bron van inspiratie.

Reacties: 
Stella van Duin – Over de film Topsport in de Zorg : “We hebben ‘m vanmorgen bekeken in het team en we zeggen…niks meer aan doen!  En complimenten van ons allen voor het mooie stukje werk wat je hebt afgeleverd.”

Linda Visscher – Over de Lipdub: “Wat een daverend succes! 180 man, heel hard applaus ! Echt leuke reacties dus… Super!

Klaas Gutjahr – Over de film Topsport in de Zorg: ” En toen de fillum.  Het was heel stil. Lang stil.  En toen heeel veel complimenten over de mooie beelden. Integer  Dussuh… Onzettend bedankt!!!

Wilma van Weeren – Over de promotiefilm voor de Daltonschool de Achtbaan: ” Wat een leuke reacties kreeg ik! Veel complimenten! Maandag krijgen we Daltonvisitatie, een mooie start van deze dag om te beginnen met de film.

Joris Prins: “Ik was vanmiddag even bij Sabina Trompert op het Atelier en mocht daar Cesar’s “Zuiderswijks fotoboek bewonderen. Fantastisch. Een kunstwerk om trots op te zijn.